Masło Miodowo-Imbirowe
Masło miodowo-imbirowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, Masło Gruszkowe Miodowo-Imbirowe, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Imbirowe Z Miodowym Kremem Mascarpone.
Instrukcje
Szczypiorek, miód i imbir wymieszać na zmiękczone masło.