Masło Miodowo-Imbirowe

Masło Miodowo-Imbirowe
Masło miodowo-imbirowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, Masło Gruszkowe Miodowo-Imbirowe, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Imbirowe Z Miodowym Kremem Mascarpone.

Instrukcje

1
Szczypiorek, miód i imbir wymieszać na zmiękczone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn