Masło Miodowo-Imbirowe

Masło Miodowo-Imbirowe
Masło miodowo-imbirowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, Masło Gruszkowe Miodowo-Imbirowe, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Imbirowe Z Miodowym Kremem Mascarpone.

Instrukcje

1
Szczypiorek, miód i imbir wymieszać na zmiękczone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn