Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka gładkiego masła migdałowego, mąki, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowo-maślane Snickerdoodles, Jagodowy Migdałowy Snickerdoodles, oraz Brown Butter Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
3
Umieść pierwsze 4 składniki w średniej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością ,aż dobrze się połączą (około 2 minut).
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; pokonać z małą prędkością, aż dobrze połączone. Połowę ciasta upuść przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Pozostałą 1 łyżeczkę cynamonu i cukru granulowanego wymieszać w małej misce; połowę mieszanki cynamonowo-cukrowej posypać równomiernie ciasteczkami.