Masło migdałowe i smażone kanapki z jagodami

Masło migdałowe i smażone kanapki z jagodami
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 261 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło migdałowe, sól koszerną, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z jabłkami z masłem migdałowym i granolą, Kanapki Tosty Francuskie Z Masłem Bananowo-Migdałowym, oraz Kanapki z kurczaka z masłem migdałowym i dżemem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smash jagody z miodem w małej misce, za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Muffinki tostujemy, każdą połówkę smarujemy masłem migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
3
Posypać lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
4
Przenieść jagody do dna muffin, za pomocą łyżki szczelinowej. Ustaw Topy muffin na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn