Masło Langosta
Masło Langosta jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kolendra, mięso homara, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Spróbuj Pasta de langosta fácil, Brown Butter Peanut Butter Paisley Brownies {Brown Butter Week}, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj masło, mięso homara, kolendrę i skórkę cytryny. Łyżka przez kawałek folii i zwinąć w 1 1/2-in.- Gruba kłoda.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 3 dni. Ostrym nożem pokroić w plasterki około 1/4 cala. grube ostrygi.