Masło Jabłkowe

Masło Jabłkowe
Masło jabłkowe jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 451 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ocet jabłkowy, jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: powolna kuchenka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Jabłka dokładnie umyć. Jeśli wydają się woskowe, szoruj pędzlem do produkcji. Zalecane są organiczne jabłka, ponieważ będziesz je gotować ze skórkami. Ćwierć jabłka i dodaj je do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Dodaj ocet jabłkowy i cydr lub sok. Gotować pod przykryciem, aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Jabłka rozgnieść masherem ziemniaczanym, aż dokładnie rozetrzeć. Przeprowadź miąższ przez młyn spożywczy, aby złapać skórki i nasiona, przechodząc puree. Jeśli nie masz młyna spożywczego, naciśnij miazgę przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodaj ciemnobrązowy cukier, syrop klonowy, zmielony cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu, aż masło jabłkowe ciemnieje i gromadzi się na łyżce. Dostosuj słodycz i przyprawy do smaku. Przechowywać w lodówce do kąpieli wodnej przez 15 minut i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu do roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn