Masło Gorgonzola

Masło Gorgonzola
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Masło Gorgonzola może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Steki z polędwicy z masłem Gorgonzola, Grillowane szparagi z masłem Gorgonzola, oraz Grillowany stek Ribeye z masłem Gorgonzola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połącz ser Gorgonzola i masło. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn