Masło Fudge Fingers
Masło Fudge Fingers to deser, który serwuje 60. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 94 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, ekstrakt z wanillanu, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Podobne przepisy obejmują Paluszki Z Masłem Orzechowym, Paluszki Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Paluszki Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Ostudzić przez 10 minut.
W dużej misce ubij jajka i sól, aż się spienią. Stopniowo dodawaj cukier, aż będzie dobrze wymieszany. Dodaj mieszankę czekolady.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do ciasta. Dodaj orzechy pekan.
Wlać do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni na ruszcie.
Do lukru w dużym ciężkim rondlu gotuj masło na średnim ogniu przez 5-7 minut lub na złoty kolor.
Wlać do dużej miski; ubij cukier, śmietanę i wanilię cukierników na gładką masę. Bary mróz.
Do glazury w kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko ostudzić.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na krówki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.