Masło Dyniowo-Jabłkowe
Masło dyniowo-jabłkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 33 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Masło Z Dyni Jabłkowej, Ciasto Jabłkowo-Dyniowe, oraz Ciasto Dyniowe Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki włożyć do średniej wielkości rondla i zalać sokiem jabłkowym.
Podgrzewaj na małym ogniu, aż rodzynki będą pulchne, dodając wodę, jeśli wyschną. Gdy są pulchne, przecier rodzynki w soku. (Może trzeba dodać trochę wody, aby to zrobić; użyłem blendera ręcznego i wymieszać dynię wraz z rodzynkami.) Odstawić na patelnię przecierane rodzynki i dodać wszystkie pozostałe składniki. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez około godzinę. Sprawia, że około 3 filiżanki.