Masło dyniowe Shortcut (z dyni w puszkach)

Masło dyniowe Shortcut (z dyni w puszkach)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła z dyni (z dyni w puszkach). Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 232 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Świeża kontra dynia w puszkach: poddałem je próbie,

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego i gotować delikatnie, odkryte. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż masło z dyni będzie grube i do smarowania, a pęcherzyki, które się w nim tworzą, pękną bardzo powoli, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło DynioweMasło Dyniowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Pozostawić masło dyniowe do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło DynioweMasło Dyniowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn