Masło Dyniowe

Masło Dyniowe
Masło z dyni może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 80 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, cukru, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest.

Instrukcje

1
Połączyć cukier, cynamon, goździki i ziele angielskie w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść około 1/4 dyni na dnie powolnej kuchenki i posyp 1/4 mieszaniny cukru; powtórz warstwy jeszcze 3 razy. Przykryj wolną kuchenkę, ustaw ją na niskim poziomie, a następnie gotuj przez 8 godzin lub przez noc. Wymieszać raz lub dwa razy podczas gotowania. Gdy dynia ma ciemny, złoty kolor, umieść blender zanurzeniowy w powolnej kuchence i zmiksuj masło z dyni, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło DynioweMasło Dyniowe
DyniaDynia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 50 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia11
Magazyn