Masło Dyniowe {}

Masło Dyniowe {}
Masło dyniowe {} może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 530 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez schludną mamę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Mieszanka puree z dyni, mielony imbir, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Naleśniki dyniowe z masłem dyniowym klonowym {KitchenAid #SavorTheSavings}.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem soku z cytryny, w dużym rondlu.Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać sok z cytryny i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Wlać do szczelnego słoika (- ów) i przechowywać w lodówce przez okres do dwóch do trzech tygodni i może być zamrożony przez okres do roku przed użyciem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia14
Magazyn