Masło Czekoladowo-Wiśniowe

Masło Czekoladowo-Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła czekoladowo-wiśniowego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 3G białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodkie czekolady pieczenia Baton, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Masło Czekoladowo-Wiśniowo-Migdałowe, Chudy Cherry Chocolate and Peanut Butter Granola, oraz Czekoladowe bułeczki wiśniowe z masłem cynamonowo-pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj czekoladę, dżem wiśniowy i ekstrakt z migdałów na zmiękczone masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Dżem WiśniowyDżem Wiśniowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn