Masło Czekoladowe
Masło czekoladowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 384 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, cukru pudru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Zwiększ prędkość do średniej i powoli dodaj mleko i wanilię, ubijając, aż będzie gładka.
Kąski gorzkiej czekolady w mikrofalówce w misce bezpiecznej na średnio 1 1/2 do 2 minut lub do stopienia i gładka, mieszając w odstępach 30 sekund. Stopniowo dodawać roztopioną czekoladę do mieszaniny masła; ubijać aż do wymieszania i wygładzenia.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Kęsów Nestl Chocolatier Dark Chocolate.