Masło Cytrusowe-Chile

Masło Cytrusowe-Chile
Masło cytrusowe-Chile jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka masła, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Grillowany Tri-Tip z masłem cytrusowo-chilijskim, Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka, oraz Cytrusowa Margarita z solą dymną Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj masło, skórkę z limonki, skórkę z cytryny, mielony czosnek, pieprz jalapeo i posiekany świeży tymianek. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania, lub uformować w kłódkę z folią i zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
świeży Tymianekświeży Tymianek
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn