Masło Cilantro Lime Compound
Cilantro Lime Compound Butter wymaga mniej więcej 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, lacto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje 66 centów za porcję. Ta przystawka ma 819 kalorii, 1G białka, oraz 92g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, sól, wyciśnięty sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 63 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Masło Cilantro Lime Compound, Tajskie masło z bazylią i limonką, oraz Masło Kolendrowo-Limonkowe.
Instrukcje
Wymieszać posiekaną kolendrę, sok z limonki, skórkę z limonki i sól w średniej misce.
Rozbić zmiękczone masło do mieszaniny cilantro lime i wymieszać, aż kolendra jest dobrze rozprowadzone.
Aby zachować masło na później, owinąć je w folię w kształcie kłody i przechowywać w lodówce do sztywności. Aby użyć, po prostu rozpakuj i pokrój z kłody masła.
Podawać z kukurydzą na kolbie lub nad ulubionym fill-in-the-blank.