Masło Chipotle

Masło Chipotle
Masło Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 3. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kolendry, papryka chipotle w sosie adobo, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chipotle i masło Kolendrowe, Kukurydza na kolbie z masłem Chipotle, oraz Chipotle-masło kolendrowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1/2 szklanki masła, zmiękczone; 2 łyżki. każda drobno posiekana świeża kolendra i szczypiorek; 1 łyżka. drobno posiekany papryka chipotle z puszki w sosie adobo; 1 łyżeczka. Skórka z limonki; i 1 łyżeczka. świeżo zmielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn