Masło Cabernet Gorgonzola

Masło Cabernet Gorgonzola jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jeśli masz koszerną sól, cabernet sauvignon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cabernet-duszone żeberka z gorgonzolą Polentan i mieszanką zielną Gremolata, Tartaletki krówkowe z lodami z masłem orzechowym i karmelem Cabernet, oraz Pan Seared Świeże Maine Diver Przegrzebki Kremowy Awokado Szampan Sałatka Winogronowa Teriyaki Cabernet SOS Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę. masło na małej patelni na średnim ogniu, dodać szalotkę, i gotować, aż półprzezroczyste i zaczyna brązowieć, o 4 protokół.
Usuń szalotkę z patelni i dodaj wino. Gotować na średnim ogniu, aż zredukowane do gęstego syropu, o 3 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać syrop do małej miski.
W maszynce, wir razem pozostałe 1/2 szklanki masła, ostudzona szalotka, sól, i pieprz, aż do mieszania, o 1 minutę.
Usuń ostrze robota kuchennego i wymieszać z serem; następnie skropić w redukcji wina i oregano, mieszając tylko po to, aby włączyć (chcesz, aby ser był w dość dużych kawałkach, a wino pozostało w Smugach na całym maśle).
Połóż kawałek folii na powierzchni roboczej. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać masło wzdłuż na plastik. Podnieś górną krawędź plastiku w górę i nad masłem, aby spełnić dolną krawędź plastiku.
Tocz masło w kierunku Ciebie, wieczorem go do dziennika około 4 w. długo. Twist końce z tworzywa sztucznego do uszczelnienia. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Zdejmij folię i odetnij 1/4 cala. porcje (około 1 łyżka.) do serwowania na grillowanych stekach.
Do przodu: do 1 tygodnia (przechowywać w lodówce) lub do 1 miesiąca (przechowywać w lodówce, zawinięte w kilka warstw plastiku).