Masło bazyliowo-limonkowe do kukurydzy na kolbie

Masło bazyliowo-limonkowe do kukurydzy na kolbie
Masło bazyliowo-limonkowe do kukurydzy na kolbie to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz masło, sok z limonki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowana Sałatka Z Kukurydzy I Awokado Z Limonką I Bazylią, Sałatka z kukurydzy i cukinii z bazylią i limonką, oraz Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn