Masło Bazyliowe Wędzone Letnie Pomidorowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj wędzonego letniego masła bazyliowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, soli morskiej, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnie Spaghettini z pomidorami i bazylią, oraz Głęboka Letnia Sałatka Pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić w małej misce. (Można przygotować masło 2 do 3 dni wcześniej i przechowywać je, przykryte, w lodówce.) Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Aby palić pomidory, najpierw wyciąć rdzenie, aby dym mógł dotrzeć do środka, a następnie umieścić pomidory w jednorazowej aluminiowej patelni, która zmieści się na grillu.
Pomidory skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem lub po prostu iść gładko. Przygotuj ogień pośredni w grillu, ze średnio gorącym ogniem z jednej strony i bez ognia z drugiej. Jeśli masz grill na węgiel drzewny, moczyć 1/2 szklanki wiórów drzewnych (mesquite daje najwięcej smaku dymu) w wodzie na 30 minut przed paleniem; jeśli masz grill gazowy, miejsce suche wióry drzewne w metalowym pudełku palacza grilla lub mody pakiet folii aluminiowej, dołączyć suche wióry, i poke otwory w górnej części folii. Gdy będziesz gotowy do grillowania, odcedz, a następnie rozrzuć namoczone wióry na ogniu z węgla drzewnego, wymień stojak do grilla i umieść patelnię pomidorów po stronie pośredniej (lub bez ognia). W przypadku grilla gazowego umieść paczkę suchych wiórów z tyłu grilla gazowego na bezpośrednim ogniu; umieść pomidory po stronie pośredniej (lub niepalnej). Kiedy zobaczysz pierwszą kroplę dymu, zamknij pokrywę grilla i wędz pomidory, aż będą miały wypolerowany wygląd i dymny aromat, 15 do 20 minut.
Wyjąć pomidory z grilla i ostudzić. Gdy są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, zdjąć skórki pomidora, usunąć większość nasion i posiekać pomidory.
Reprinted with permission of the Gardener & the Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press