Masło aromatyzowane
Masło aromatyzowane wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Na 28 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu. 58 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, skórkę z cytryny, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Nie Masło Orzechowe, Masło Aromatyzowane, oraz Masło Aromatyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Weź 100g / 4oz zmiękczonego masła i ubijaj, aż będzie kremowy, a następnie na...
Masło Herby: wymieszać 2-3 łyżki posiekanych świeżych mieszanych ziół (pietruszka, trybula, koperek, majeranek, bazylia) oraz sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Estragon i masło musztardowe pełnoziarniste: wymieszaj 1 łyżeczkę posiekanego świeżego estragonu (pamiętaj, że jest bardzo mocny) i 1-2 łyżki musztardy pełnoziarnistej, a także sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Mięta i masło cydr: stopniowo ubić 1 łyżkę octu cydr, następnie 2 łyżki posiekanej świeżej mięty i sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Szczypiorek i masło szalotkowe: wymieszać 1 łyżkę drobno posiekanej szalotki i 2 łyżki posiekanego świeżego szczypiorku, do tego sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Pietruszka, cytryna i masło chili: wymieszaj 3 łyżki posiekanej świeżej pietruszki, 2 łyżki drobno startej skórki z cytryny, sól do smaku i łyżeczkę pokruszonych, suszonych płatków chili.
Masło koperkowe: wymieszać 2 łyżki drobno posiekanego kiszonego ogórka lub korniszonów i 3 łyżki posiekanego świeżego koperku, do tego sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Po wymieszaniu, mieć masło aromatyzowane pod ręką w lodówce lub zamrażarce gotowy do krojenia.
Zwijamy je w kłody w mokrym, tłustym papierze i schładzamy do twardości. Nawiń w folię spożywczą i przekręć każdy koniec, aby uszczelnić. Będzie przechowywać w lodówce przez 4-5 dni lub w zamrażarce do 3 miesięcy.