Masters Marynowany Łosoś

Masters Marynowany Łosoś
Marynowany łosoś Masters może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 465 kalorii, 47g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.95 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz trawę cytrynową, sos sojowy, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mój dzień w Masters I Masters słynna kanapka z serem Pimento, Georgia Peach Ice Cream Sandwich od mistrzów, oraz Top Chef Masters 'Jody Adam' s pistacjowo-selerowe Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 1 na raz przez otwór paszy blendera działa, mango, delikatne części trawy cytrynowej, kolendra, szalotki, szalotka, i korzeń imbiru, aż zaczną tworzyć pastę. Pozostaw Blender uruchomiony i przez otwór podawania dodaj pastę curry i sos chili Sriracha i zmiksuj przez kilka sekund, a następnie kontynuuj, dodając płyny po 1 na raz: Chardonnay, sos sojowy, sok pomarańczowy i mleko kokosowe. Rezerwa połowę tej mieszanki w małej misce, aby zrobić w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Pasta CurryPasta Curry
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
ChardonnayChardonnay
Eliksir GEliksir G
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ułóż łososia w płytkiej misce i wylej drugą połowę mieszanki na rybę. Przykryć i pozostawić do zamarynowania w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Przenieść zastrzeżoną mieszaninę sosu do małego rondla i gotować na średnim ogniu, aż zacznie bąbelkować i zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni w piekarniku bezpiecznym i sear każdej stronie łososia (strona skóry w dół pierwszy) bez przeszkadzania przez pierwsze 3 do 4 minut czasu sear z każdej strony. (Pozwala to na karmelizację powierzchni, więc ryba nie rozerwie się po odwróceniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przenieś patelnię do piekarnika, aby zakończyć rybę - kolejne 5 do 7 minut, w zależności od grubości filetów. Nie rozgotowywać ryby. Robi się to, gdy wraca po lekkim pchnięciu. Użyj rękawicy kuchennej, aby wyjąć patelnię z piekarnika (ten uchwyt będzie gorący).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełóż łososia na talerz i pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Odcedzić sos i łyżką filety z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia83
Magazyn