Mashers

Mashers
Mashers może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz maślankę, ziemniaki, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mashers, Rozmaryn-Parmezan Mashers, oraz Zielone Mashery Chile.

Instrukcje

1
Uwaga: Wielkie puree ziemniaczane nienawidzą przepisów. Chociaż powyższe kwoty sprawią, że będzie dobrze zacieru, jesteś lepiej z tych prostych formuł. Spróbuj trafić w stosunek 2 do 1 russets do czerwonych (wagowo) i mieć co najmniej 1/4 szklanki mleka na Funt ziemniaków. Możesz nie używać wszystkiego, ale dobrze wiedzieć, że tam jest. Jeśli chodzi o czosnek, użyj swojego najlepszego osądu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Połączyć ziemniaki w dużym garnku i po prostu przykryć gorącą wodą z kranu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Umieścić na dużym ogniu i doprawić wodą z 1 do 2 łyżeczek soli, (powinien smakować jak woda morska). Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
W międzyczasie połączyć nabiał i czosnek w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Trzymaj tę mieszaninę ledwo gotować, aż ziemniaki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Jak tylko woda dojdzie do wrzenia, zdejmij pokrywkę i zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez 15 do 20 minut lub do momentu, aż kawałek ziemniaka można łatwo zmiażdżyć za pomocą szczypiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Odcedzić, następnie wrzucić ziemniaki na patelnię, podgrzać garnek i potrząsać przez 30 sekund, aby woda powierzchniowa mogła odparować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Zdejmij garnek i ustaw na ręczniku lub gorących podkładkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wlać około połowę mieszanki czosnku do ziemniaków i zacieru staromodnym masherem ziemniaczanym. Zacznij od razu smakować i sprawdzać konsystencję. Jeśli puree wydają się suche lub mdłe, dodać więcej mieszanki czosnku. Unikaj zacierania lub skończysz z gluey zamiast puszyste
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
9
Podawać prosto lub udekorować jedną z następujących: pietruszka, posiekane szalotki, pokruszony boczek, suszone pomidory, (jeśli masz te suche, upewnij się, że ponownie nawodnić je.) tarty chrzan, sos chrzanowy, pesto, więcej boczku,
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Smażone grzyby...użyj wyobraźni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn