Mascarpone Torta z Pesto
Mascarpone Torta z Pesto to wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bagietki, tapenady pomidorowej, pesto kolendry lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Torta z serem jogurtowym z Pesto, Ser Feta & Torta Pesto, oraz Suszone pomidory i Pesto Torta.
Instrukcje
Linia Szeroki Usta, 2-do 3-cup niekorozyjne pojemnik z dwóch gładkich warstw gazę lub czyste, suche muślinu lub ręcznik lniany. W misce ubić ser mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie miękki i do smarowania.
Nacisnąć jedną czwartą sera równomiernie na dnie pojemnika.
Rozłóż jedną trzecią pesto równomiernie na ser do krawędzi pojemnika. Powtórz kroki, aby nałożyć pozostały ser i pesto, kończąc na serze. Złóż krawędzie tkaniny nad serem i naciśnij delikatnie, aby zwinąć. Przykryć szczelnie i schłodzić do twardości, co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Złóż tkaninę; Odwróć talerz nad tortą, a następnie, trzymając talerz i pojemnik razem, Odwróć tortę na talerz. Odklej ściereczkę. W razie potrzeby dekoruj gałązkami kolendry.
Podawać z plastrami bagietki.