Mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami
Przepis mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brzoskwinie, mieloną gałkę muszkatołową, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Mascarpone, Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone, oraz Tosty francuskie Nadziewane truskawkowo-mascarpone.
Instrukcje
Obrać brzoskwinie, usunąć pestki i pokroić w ciężki rondel, łapiąc wszystkie soki. Wymieszać z cukrem, gałką muszkatołową i cynamonem, i gotować na średnim ogniu, aż bąbelki. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż sos osiągnie syropową konsystencję, około 10 minut.
W międzyczasie odciąć i wyrzucić końce rolek bolillo. Pokroić rolki na 1 1/4-cala-grube plastry.
Połóż każdą kromkę chleba na desce i ostrym nożem trzymanym równolegle do deski, Wytnij kieszeń na każdym kromce, pozostawiając trzy strony nienaruszone. Odstawić.
Wymieszać mascarpone, cukier cukierniczy i skórkę cytrynową do uzyskania gładkiej konsystencji. Zgarnij tę mieszaninę do małej plastikowej torby.
Odetnij jeden róg torby i wrzuć tyle nadzienia do kieszeni w każdej kromce chleba, ile zmieści się bez przepełnienia.
Jajka, mleko i wanilię ubić w płytkiej misce. Roztopić masło z olejem na średnim ogniu w dużej patelni nonstick. Dip każdy nadziewany kawałek chleba do ciasta, dodać do patelni, i gotować, aż rumiane z obu stron.
Podawać na gorąco z ciepłym sosem brzoskwiniowym.