Mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami

Mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami
Przepis mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brzoskwinie, mieloną gałkę muszkatołową, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Mascarpone, Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone, oraz Tosty francuskie Nadziewane truskawkowo-mascarpone.

Instrukcje

1
Obrać brzoskwinie, usunąć pestki i pokroić w ciężki rondel, łapiąc wszystkie soki. Wymieszać z cukrem, gałką muszkatołową i cynamonem, i gotować na średnim ogniu, aż bąbelki. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż sos osiągnie syropową konsystencję, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie odciąć i wyrzucić końce rolek bolillo. Pokroić rolki na 1 1/4-cala-grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Połóż każdą kromkę chleba na desce i ostrym nożem trzymanym równolegle do deski, Wytnij kieszeń na każdym kromce, pozostawiając trzy strony nienaruszone. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Wymieszać mascarpone, cukier cukierniczy i skórkę cytrynową do uzyskania gładkiej konsystencji. Zgarnij tę mieszaninę do małej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6
Odetnij jeden róg torby i wrzuć tyle nadzienia do kieszeni w każdej kromce chleba, ile zmieści się bez przepełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Jajka, mleko i wanilię ubić w płytkiej misce. Roztopić masło z olejem na średnim ogniu w dużej patelni nonstick. Dip każdy nadziewany kawałek chleba do ciasta, dodać do patelni, i gotować, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Podawać na gorąco z ciepłym sosem brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn