Mascarpone faszerowane francuskie tosty z brzoskwiniami
Mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 455 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz meksykańskie bułki bolillo, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 39%. Podobne przepisy obejmują Tosty francuskie Nadziewane mascarpone i malinami, Mascarpone Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Mascarpone Tosty Francuskie Nadziewane Truskawkami.
Instrukcje
Brzoskwinie obrać, usunąć pestki i pokroić w ciężki rondel, łapiąc wszystkie soki. Wymieszaj z cukrem, gałką muszkatołową i cynamonem i gotuj na średnim ogniu do uzyskania bąbelków. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż sos osiągnie syropowatą konsystencję, około 10 minut.
W międzyczasie odetnij i wyrzuć końce rolek bolillo. Bułki pokroić w plastry o grubości 1 1/4 cala.
Połóż każdą kromkę chleba na desce, a ostrym nożem trzymanym równolegle do deski, Wytnij kieszeń na każdy plasterek, pozostawiając trzy strony nienaruszone. Odłóż na bok.
Mieszamy mascarpone, cukier cukierniczy i skórkę z cytryny do uzyskania gładkości. Wymieszaj tę mieszaninę w małej plastikowej torbie.
Odciąć jeden róg torby, i rury tyle napełniania do kieszeni w każdej kromce chleba, jak zmieści się bez przepełnienia.
Jajka, mleko i wanilię ubić w płytkiej misce. Roztop masło z olejem na średnim ogniu na dużej patelni nonstick. Zanurz każdy nadziewany kawałek chleba w cieście, dodaj do patelni i gotuj, aż z obu Stron się zarumieni.
Podawać na gorąco z ciepłym sosem brzoskwiniowym.