Mascarpone faszerowane francuskie tosty z brzoskwiniami

Mascarpone faszerowane francuskie tosty z brzoskwiniami
Mascarpone Nadziewane francuskie tosty z brzoskwiniami mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 455 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz meksykańskie bułki bolillo, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 39%. Podobne przepisy obejmują Tosty francuskie Nadziewane mascarpone i malinami, Mascarpone Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Mascarpone Tosty Francuskie Nadziewane Truskawkami.

Instrukcje

1
Brzoskwinie obrać, usunąć pestki i pokroić w ciężki rondel, łapiąc wszystkie soki. Wymieszaj z cukrem, gałką muszkatołową i cynamonem i gotuj na średnim ogniu do uzyskania bąbelków. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż sos osiągnie syropowatą konsystencję, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie odetnij i wyrzuć końce rolek bolillo. Bułki pokroić w plastry o grubości 1 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Połóż każdą kromkę chleba na desce, a ostrym nożem trzymanym równolegle do deski, Wytnij kieszeń na każdy plasterek, pozostawiając trzy strony nienaruszone. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Mieszamy mascarpone, cukier cukierniczy i skórkę z cytryny do uzyskania gładkości. Wymieszaj tę mieszaninę w małej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Odciąć jeden róg torby, i rury tyle napełniania do kieszeni w każdej kromce chleba, jak zmieści się bez przepełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
7
Jajka, mleko i wanilię ubić w płytkiej misce. Roztop masło z olejem na średnim ogniu na dużej patelni nonstick. Zanurz każdy nadziewany kawałek chleba w cieście, dodaj do patelni i gotuj, aż z obu Stron się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
ChlebChleb
JajkoJajko
MlekoMleko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać na gorąco z ciepłym sosem brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn