Masło migdałowe i banany na pieczywie owocowym

Masło migdałowe i banany na pieczywie owocowym
Masło migdałowe i banany Finger na chleb owocowy może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka prażonego masła migdałowego, chleb żurawinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Masło Migdałowe I Banany Na Pieczywie Owocowym, Masło Orzechowe Chleb Banany Foster, oraz Kanapka z masłem migdałowym i owocami.

Instrukcje

1
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić grubą warstwę masła migdałowego. Top z plasterkami banana i podawać z otwartą twarzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
BananBanan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
2
Propozycje dla dzieci
3
Użyj mniejszych plastrów lub usuń skórki i pokrój banany w poprzek, a nie wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn