Masło Jabłkowe

Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła jabłkowego. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. 5498 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z prostych przepisów wymaga zmielonych goździków, ziela angielskiego, wody i cukru. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin, Apple butter Bread with Maple and apple Butter Dip / Giveaway # applebutterspin, oraz Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party.

Instrukcje

1
Przygotowanie owoców
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2
Jabłka pokroić na ćwiartki, bez obierania i rdzewienia. (Duża część pektyny znajduje się w rdzeniach i smaku w peelingach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
PektynaPektyna
3
Wytnij uszkodzone części.
4
Pierwszy etap gotowania
5
2 ugotuj jabłka: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Włożyć ćwiartowane jabłka do dużego garnka, dodać ocet i wodę, przykryć, doprowadzić do wrzenia,zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, gotować, aż jabłka będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Zdjąć z ognia.
8
Jabłka przecier i dodać cukier i przyprawy
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
3 przecedzić jabłka przez młyn spożywczy lub chinois: mieszankę jabłek kadzi (gotowane jabłka i płyn) na sito chinois (lub młyn spożywczy) i za pomocą tłuczku wymusić miąższ z chinois do dużej miski poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
ChochlaChochla
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodaj cukier, przyprawy, skórkę z cytryny i sok: odmierz otrzymany puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Dodaj 1/2 szklanki cukru do każdej filiżanki miąższu jabłkowego. Wymieszać do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
12
Dodać szczyptę soli i cynamon, zmielone goździki, ziele angielskie, skórkę z cytryny i sok. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
13
Drugi etap gotowania
14
5 gotuj mieszaninę jabłek, często mieszając: gotuj mieszankę cukru jabłkowego odkrytą w dużym, szerokim, grubym dnie garnka na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu. Zeskrobać dno garnka podczas mieszania, aby upewnić się, że skorupa nie tworzy się na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Gotować, aż będzie gęsta i gładka (około 1 do 2 godzin). Odrobina łyżki na schłodzonym (w zamrażarce) talerzu będzie gruba, nie cieknąca.
16
Można również gotować purée na małym ogniu, mieszając tylko od czasu do czasu, ale zajmie to znacznie dłużej, ponieważ mieszanie zachęca do parowania. (Zauważ, że im szersza patelnia, tym lepiej, ponieważ jest więcej powierzchni do parowania.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Jako alternatywę do gotowania na płycie kuchennej można gotować przecier odsłonięty w kuchence mikrofalowej, na średnim ogniu, aby gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut. Jeśli to zrobisz, monitoruj gotowanie co 5 lub 10 minut. Mikrofale różnią się mocą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
18
Canning
19
6 sterylizuj słoiki do konserw: istnieje kilka sposobów sterylizacji słoików do konserw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
20
Można je uruchomić przez krótki cykl na zmywarce.
21
Możesz umieścić je w dużym garnku (12 quart) wody na górze stojaka na parze (aby nie dotykały dna patelni) i doprowadzić wodę do wrzenia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
22
Lub możesz wypłukać słoiki, wysuszyć je i umieścić je, bez pokrywek, w piekarniku 93° na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
23
Masło jabłkowe wlać do gorących, wysterylizowanych słoików i zamknąć. Jeśli planujesz przechowywać masło jabłkowe w lodówce, upewnij się, że postępujesz zgodnie z odpowiednimi procedurami konserw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
24
Przed nałożeniem pokrywek wysterylizuj pokrywki, umieszczając je w misce i zalewając wrzącą wodą. Przed nałożeniem pokrywek przetrzyj obręcze słoików do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
25
Używam gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut, aby zapewnić dobre uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
26
Gdy słoiki są chłodne, powinieneś usłyszeć "trzaskające" pokrywki, gdy zamykają słoiki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn