Marzę o szpinaku

Marzę o szpinaku
Marzę, że szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos alfredo, skórkę z cytryny, zastrzeżone kapieli boczku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Dream Pie, Dream s, oraz Dream Bars.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. Rezerwy 1/4 szklanki kapie z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Miejsce szparagi, szpinak, i czosnek na patelni z kapiących boczku; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż szparagi jest miękka, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać skórką z cytryny i wrzucić do połączenia; dokładnie wymieszać z boczkiem i sosem Alfredo. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i doprowadzić sos na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wmieszać rotini i powrócić do wrzenia. Gotować bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, ale nadal jest lekko jędrny, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dobrze spuścić.
7
Przenieść rotini do miski i top z sosem Alfredo mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
RotiniRotini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać parmezanem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn