Marzę o szpinaku
Marzę, że szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos alfredo, skórkę z cytryny, zastrzeżone kapieli boczku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Dream Pie, Dream s, oraz Dream Bars.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. Rezerwy 1/4 szklanki kapie z boczku na patelni.
Miejsce szparagi, szpinak, i czosnek na patelni z kapiących boczku; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż szparagi jest miękka, 8 do 10 protokół.
Posypać skórką z cytryny i wrzucić do połączenia; dokładnie wymieszać z boczkiem i sosem Alfredo. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i doprowadzić sos na wolnym ogniu.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wmieszać rotini i powrócić do wrzenia. Gotować bez przykrycia, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, ale nadal jest lekko jędrny, o 8 protokół.
Przenieść rotini do miski i top z sosem Alfredo mieszaniny.
Posypać parmezanem do podania.