Marynowany Żółty Squash
Marynowana Żółta Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.82 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 90 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet jabłkowy, mieloną musztardę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie marynowane buraki i żółta fasola woskowa z Fetanem i szczypiorkiem, Squash Żółty, oraz Squash nadziewany Tex-mex Żółty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić squash na bardzo cienkie rundy.
Obie Cebulki usunąć, obrać i przeciąć na pół wzdłuż. Pokrój 1/2 cebuli w bardzo cienkie paski, zachowując drugą połowę do innego użycia. Nasiona i drobno pokroić w kostkę paprykę.
Wrzucić squash, cebula, papryka, i sól razem w misce do mieszania.
Dodaj garść kostek lodu i wystarczy zimnej wody do pokrycia. Dobrze wymieszać, aby połączyć i odstawić na trzydzieści minut.
Dobrze opłucz warzywa i umieść na durszlaku lub sitku, aby osuszyć. W międzyczasie doprowadzić ocet, cukier i mieloną musztardę do wrzenia w małym rondlu. Natychmiast wyjąć z ognia, mieszając, aby upewnić się, że składniki są rozpuszczone, i pozostawić ocet do ostygnięcia przez 3-5 minut.
Warzywa delikatnie osuszyć ręcznikiem i umieścić w szczelnym pojemniku.
Wlać ocet na mieszaninę, rzucając widelcem, aby upewnić się, że wszystkie plastry się namoczyć. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Przed podaniem odcedzić z solanki.