Marynowany Włoski Kurczak
Przepis marynowany włoski kurczak jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie wybitny bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 4 porcje z 199 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 36 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Przynosi ci smak domu. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Włoski Marynowany Kurczak Z Grilla, Włoski marynowany kurczak z czerwonymi ziemniakami, oraz Włoski marynowany Grillowany kurczak z cukinią.
Instrukcje
Umieść piersi z kurczaka na płytkiej patelni; polej dressingiem. Marynować przez 15 minut.
Umieść kurczaka na ruszcie patelni brojlerów. Brojlery przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą czyste.