Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy

Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy
Marynowany w ziołach Stojak z jagnięciny może być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz gałązki rozmarynu, ząbki czosnku, stojaki jagnięce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Azjatycki marynowany Stojak z jagnięciny, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze oczyścić żebra, skrobając mięso i ścinając małym ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Pokroić stojaki w 1/2 tak, że każdy ma cztery żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, pokruszony czosnek, pokruszony rozmaryn i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj jagnięcinę i dobrze płaszcz. Zmiel trochę grubego czarnego pieprzu na wszystkich. Dobrze owinąć i zamarynować Stojaki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Następnego dnia wyjąć jagnięcinę z marynaty i zeskrobać jak najwięcej ziół. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Jagnięcinę dobrze przyprawić solą, bez dodatkowego pieprzu i przesmażyć na złoty kolor, około 7 minut. Obrócić tak, aby Strona tłuszczu była podniesiona i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Pozostaw stojak na 10 minut przed cięciem.
8
Aby służyć, pokroić każdy stelaż jagnięcy na 4 równe kawałki, po 2 kości na kotlet i podawać na poszczególnych talerzach lub talerzu z akompaniamentami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn