Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy

Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy
Marynowany w ziołach Stojak z jagnięciny może być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz gałązki rozmarynu, ząbki czosnku, stojaki jagnięce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Azjatycki marynowany Stojak z jagnięciny, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze oczyścić żebra, skrobając mięso i ścinając małym ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Pokroić stojaki w 1/2 tak, że każdy ma cztery żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, pokruszony czosnek, pokruszony rozmaryn i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj jagnięcinę i dobrze płaszcz. Zmiel trochę grubego czarnego pieprzu na wszystkich. Dobrze owinąć i zamarynować Stojaki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Następnego dnia wyjąć jagnięcinę z marynaty i zeskrobać jak najwięcej ziół. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Jagnięcinę dobrze przyprawić solą, bez dodatkowego pieprzu i przesmażyć na złoty kolor, około 7 minut. Obrócić tak, aby Strona tłuszczu była podniesiona i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Pozostaw stojak na 10 minut przed cięciem.
8
Aby służyć, pokroić każdy stelaż jagnięcy na 4 równe kawałki, po 2 kości na kotlet i podawać na poszczególnych talerzach lub talerzu z akompaniamentami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn