Marynowany Tri-Tip z sosem musztardowym Chińskim i pieczoną zieloną cebulą i pieczarkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowany tri-Tip z sosem musztardowym Chińskim i pieczoną zieloną cebulą i grzybami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zieloną cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone krewetki i grzyby z imbirem i zieloną cebulą, Grillowane marynowane plastry ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco, oraz Jak gotować: wegańska zielona fasola i grzyby z sosem słodko-kwaśnym i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić wino, sos sojowy, czosnek i 1 łyżeczkę suchej musztardy w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Sos Sojowy
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
2
Dodaj tri-tip i obrócić, aby pokryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut, obracając mięso od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
4
W międzyczasie wymieszać miód, 2 łyżki wody, 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 2 łyżki musztardy suchej w małej misce do wymieszania; odstawić SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Miód
SOS
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć tri-tip z marynaty; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
7
Umieść tri-tip na dużej blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem. Wokół mięsa układamy zieloną cebulę i grzyby; cebulę i grzyby skropić oliwą z oliwek. Pieczeń 12 minut. Obróć mięso, cebulę i grzyby; piecz, aż warzywa będą miękkie i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do środka mięsa rejestruje 52° dla średnio rzadkich, o 12 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Warzywa
Grzyby
Oliwa Z Oliwek
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Termometr Kuchenny
8
Na talerzu ułożyć grzyby i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Grzyby
9
Mięso pokroić w plastry o grubości 1/4 cala; ułożyć na szczycie zieloną cebulę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Grzyby
Mięso
10
Wlać dowolne soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Skropić lekko sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
SOS
12
Podawać, przechodząc pozostały sos musztardowy obok.