Marynowany Tri-Tip z sosem musztardowym Chińskim i pieczoną zieloną cebulą i pieczarkami

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowany tri-Tip z sosem musztardowym Chińskim i pieczoną zieloną cebulą i grzybami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zieloną cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone krewetki i grzyby z imbirem i zieloną cebulą, Grillowane marynowane plastry ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco, oraz Jak gotować: wegańska zielona fasola i grzyby z sosem słodko-kwaśnym i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić wino, sos sojowy, czosnek i 1 łyżeczkę suchej musztardy w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Dodaj tri-tip i obrócić, aby pokryć marynatą.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut, obracając mięso od czasu do czasu.
W międzyczasie wymieszać miód, 2 łyżki wody, 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 2 łyżki musztardy suchej w małej misce do wymieszania; odstawić SOS.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wyjąć tri-tip z marynaty; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść tri-tip na dużej blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem. Wokół mięsa układamy zieloną cebulę i grzyby; cebulę i grzyby skropić oliwą z oliwek. Pieczeń 12 minut. Obróć mięso, cebulę i grzyby; piecz, aż warzywa będą miękkie i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do środka mięsa rejestruje 52° dla średnio rzadkich, o 12 minut dłużej.
Na talerzu ułożyć grzyby i zieloną cebulę.
Mięso pokroić w plastry o grubości 1/4 cala; ułożyć na szczycie zieloną cebulę i grzyby.
Wlać dowolne soki z patelni.
Skropić lekko sosem musztardowym.
Podawać, przechodząc pozostały sos musztardowy obok.