Marynowany Ser Feta
Marynowany ser Feta to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz julienne-cięte suszone pomidory i zioła, ser feta, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowany Ser Feta, Marynowany ser Feta z Jalapeños, oraz Ser Upgrade: Spróbuj Tej Marynowanej Fety dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ser, pomidory, olej, ocet, kapary i płatki pieprzu do wymieszania. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 4 słoiki (pół kufla) z ciasno dopasowanymi pokrywkami.
Dodaj 1 gałązkę tymianku i 1 pasek skórki cytrynowej do każdego słoika.
Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 24 godziny przed podaniem.
Podawać w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce.