Marynowany Koperek Zielona Fasola

Marynowany Koperek Zielona Fasola
Marynowany koperek zielona fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz koperek, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem, Fasola Szparagowa Koperkowa, oraz Fasolka szparagowa z koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 do 5 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Rozgrzać olej i kolejne 5 składników w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Połączyć fasolę, cebulę i czosnek; skropić ciepłym winegretem, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny. Wyrzucić ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn