Marynowany Koperek Zielona Fasola
Marynowany koperek zielona fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz koperek, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem, Fasola Szparagowa Koperkowa, oraz Fasolka szparagowa z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 do 5 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Rozgrzać olej i kolejne 5 składników w rondlu na średnim ogniu.
Połączyć fasolę, cebulę i czosnek; skropić ciepłym winegretem, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny. Wyrzucić ząbek czosnku.