Marynowany jesiotr z marokańską sałatką z ciecierzycy

Marynowany jesiotr z marokańską sałatką z ciecierzycy
Marynowany jesiotr z marokańską sałatką z ciecierzycy to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz rozmaryn, papryka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Marokańska Sałatka z kuskusem i ciecierzycą, Marokańska sałatka z bakłażanem i ciecierzycą, oraz Marokańska Sałatka Jęczmienna Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w młynku do przypraw i przetworzyć do drobno zmielonego.
2
Przenieść do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Do blendera dodać natkę pietruszki i kolejne 4 składniki. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawaj olej i mieszaj, aż powstanie Gruboziarnisty puree. Doprawić do smaku solą. Czy z wyprzedzeniem Charmoula może być wykonana 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed użyciem.
6
Umieść rybę na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Wlać 3/4 szklanki charmoula nad rybą, obracając się do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce ryby co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały charmoula używać jako dressing do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
1
Papryka Char bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Przenieść do papierowej torby i szczelnie zamknąć; odstawić 15 minut. Paprykę obrać, posiekać i posiekać. Tosty płaskie bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż będą chrupiące i zwęglone w miejscach po obu stronach. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść paprykę, rozdarte kawałki chleba, ciecierzycę, a następnie 4 składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
PaprykaPapryka
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj 3/4 Puchar reserved charmoula; wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj rybę z marynatą nadal przylegającą do powierzchni i gotować, aż brązowy, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
8
Przenieść patelnię do piekarnika i pieczone ryby aż gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
9
Sałatkę marokańską podzielić na 6 talerzy. Każdą porcję polać filetem z jesiotra i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn