Marynowany Czerwony Snapper Z Bakłażanem I Melonem
Marynowany Czerwony Lucjan z bakłażanem i melonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, nasiona kolendry, łodygę trawy cytrynowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Lucjan smażony w soli z sałatką z melona, mięty i rukoli.
Instrukcje
1
Łącz trawę cytrynową, chile, liść laurowy, nasiona kolendry, nasiona gorczycy, cukier, 1/4 szklanki soli, ocet i wodę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając raz. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.