Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych tajskich żeberek wieprzowych. Na 7,52 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 924 kalorie, 92g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, tajski sos do maczania ziół chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka wieprzowe w stylu Macao Asado, Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Po Azjatycku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść szalotki, szalotki, imbir, czosnek, kolendra, sos sojowy, sos rybny, sól, pieprz, i cukier w misce robota kuchennego. Proces do luźnej, drobno posiekanej pasty, skrobanie po bokach miski raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść żeberka wieprzowe w dużej misce lub parze ciężkich plastikowych torebek. Dokładnie pokryć żebra marynatą, wmasowując pastę w miąższ przez minutę. Przykryć i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny lub do 5 godzin w lodówce, rzucając żebra raz lub dwa razy w tym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzowe
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozłóż żeberka, bone-side down, na dwóch dużych, pergaminu wyłożone blachy do pieczenia i piec, aż żeberka są głęboko kolorowe i bardzo delikatne, ale jeszcze nie spada z kości, o 11/2 godziny, od czasu do czasu obracając Patelnie zachęcić nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i podawać z małymi miseczkami tajskiego Chile-ziołowego sosu do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Thai Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego