Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych tajskich żeberek wieprzowych. Na 7,52 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 924 kalorie, 92g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, tajski sos do maczania ziół chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka wieprzowe w stylu Macao Asado, Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Po Azjatycku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść szalotki, szalotki, imbir, czosnek, kolendra, sos sojowy, sos rybny, sól, pieprz, i cukier w misce robota kuchennego. Proces do luźnej, drobno posiekanej pasty, skrobanie po bokach miski raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść żeberka wieprzowe w dużej misce lub parze ciężkich plastikowych torebek. Dokładnie pokryć żebra marynatą, wmasowując pastę w miąższ przez minutę. Przykryć i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny lub do 5 godzin w lodówce, rzucając żebra raz lub dwa razy w tym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzowe
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozłóż żeberka, bone-side down, na dwóch dużych, pergaminu wyłożone blachy do pieczenia i piec, aż żeberka są głęboko kolorowe i bardzo delikatne, ale jeszcze nie spada z kości, o 11/2 godziny, od czasu do czasu obracając Patelnie zachęcić nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć z piekarnika i podawać z małymi miseczkami tajskiego Chile-ziołowego sosu do zanurzania.