Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych zielonych pomidorów. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 203 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka liścia laurowego, pomidorów, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Zielone Pomidory, Marynowane Zielone Pomidory, oraz Gorące Marynowane Zielone Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wszystko oprócz pomidorów do wrzenia przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2
Tymczasem wrzucamy pomidory do słoika (ów).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Wlać płyn na pomidory, upewniając się, aby je przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Włóż pokrywki i daj im dobry wstrząs, aby wszystkie pęcherzyki powietrza wydostały się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
1
Umyć w gorącej wodzie z mydłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Pokrywki należy przechowywać we wrzącej wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieścić słoiki w piekarniku 107° na 10 minut i ogrzać do momentu użycia.