Marynowane warzywa: Verdure w łopatce jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu winnego, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Marynowane warzywa: Verdure in Scapece, Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany, oraz Verdure al Forno.
Instrukcje
1
Posypać plastry bakłażana solą i ułożyć w jednej warstwie. Przykryć ciężarami kuchennymi lub obciążonymi płytami i odstawić na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Sól
2
Rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Plastry bakłażana szczotkować z oliwą z oliwek i grillować przez 10 minut z każdej strony lub do ciemnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Posmarować plastry pieprzu z oliwą z oliwek i gotować stronę skórki w dół przez 5 do 6 minut, lub aż poczernieje i pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
5
Posmaruj plastry cukinii oliwą z oliwek i grilluj przez 5 minut z każdej strony lub aż do grillowania i ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, ocet, czosnek, anchois, i zioła, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Czosnek
Zioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wlać mieszaninę na gorące warzywa i natychmiast przykryć folią aluminiową. Marynować przez noc, przykryte, ale w temperaturze pokojowej.