Marynowane warzywa Jodi
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, laktoowo-wegetariańskiego i wegańskiego przystawki? Marynowane warzywa Jodi's mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 75 centów za porcję. Ten przepis z Allrecipes wymaga cukru, kalafiora, selera i soli. Ten przepis wypróbowało i polubiło 5 osób. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 70%. Podobne przepisy obejmują marynowane końcówki steków z warzywami, marynowane końcówki steków z warzywami i marynowane końcówki steków z warzywami.
Instrukcje
Brokuły i kalafior blanszujemy w dużym garnku z wrzącą wodą, aż będą ledwo miękkie.
Odcedzić i zalać zimną wodą.
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior, grzyby, paprykę, seler i cebulę.
W średniej misce wymieszaj ocet, mak, cukier, musztardę, sól i olej roślinny.
Mieszaj, aż dobrze się wymiesza.
Marynatą polej warzywa i dobrze wymieszaj. Schłodzić przez noc przed podaniem. Wszelkie dodatki przechowuj w lodówce.