Marynowane Warzywa

Marynowane Warzywa
Marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, buraki, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Buraki obrać, a następnie pokroić w bardzo cienkie plasterki (mniej niż 1/8 cala) krajalnicą i przenieść do niereaktywnej żaroodpornej miski. W oddzielnych nieaktywnych żaroodpornych miseczkach połącz marchew z kminkiem, seler z kolendrą i kalafior z shichimi togarashi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KalafiorKalafior
MarchewMarchew
SelerSeler
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W międzyczasie zagotuj wodę, ocet, cukier i sól w dużym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i wlać 1 1/2 szklanki gorącej solanki na buraki, 2 szklanki na marchew, 2 szklanki na seler, a pozostałą ciecz na kalafior. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając i tłocząc warzywa (lub zanurzając je małym talerzem).
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
BurakBurak
SolankaSolanka
4
Przenieść każde warzywo płynem do wytrawiania do oddzielnego szczelnego pojemnika i schłodzić, przykryte, wstrząsając od czasu do czasu, co najmniej 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
5
Podawać za pomocą łyżki szczelinowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1
Marynowane warzywa można schłodzić do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn