Marynowane Steki Z Szynki
Marynowane steki z szynki to danie główne, które serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 284 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pojedyncze steki z szynki, mielony imbir, piwo imbirowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Grillowane Marynowane Steki Z Szynki, Marynowane Steki Z Polędwicy Wołowej, oraz Burbon-Marynowane Steki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze osiem składników.
Dodaj steki z szynki; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Przygotuj grill na pośrednie ciepło.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj szynkę pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do podgrzania.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować le cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 49 dolarów za butelkę.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir