Marynowane pomidory z musztardą i koperkiem

Marynowane pomidory z musztardą i koperkiem
Marynowane pomidory z musztardą i koperkiem mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz paprykę, musztardę dijon, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowane pomidory z estragonem, Ugotuj książkę: pomidory marynowane imbirem z arbuzem, Burratą i pikantną rukolą, oraz Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj plasterki pomidora, rzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
3
Odstawić na 15 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn