Marynowane plastry indyka

Marynowane plastry indyka
Marynowane plastry indyka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 179 kalorii, 35 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 osobom. Za 66 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką napój gazowany cytrynowo-limonkowy, proszek czosnkowy, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to łatwe w przygotowaniu plasterki marynowanego ogórka, grillowane plastry marynowanych ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco oraz grillowane plastry indyka.

Instrukcje

1
W blenderze połącz sos sojowy, olej, chrzan i proszek czosnkowy; przykryć i zmiksować na wysokich obrotach, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj sodę, przykryj i miksuj na wysokich obrotach, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
Wlać do kilku dużych, zamykanych plastikowych torebek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj indyka; delikatnie wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na noc, raz przewracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Indyka grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn