Marynowane piersi z kaczki z szalotką i buraczanym smakiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oso, mielona kolendra, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pierś z kurczaka marynowana rumem z ananasem, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, oraz Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować kaczkę, połącz pierwsze 9 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić i schłodzić 2 godziny; od czasu do czasu obracać torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Wyjąć połówki piersi kaczki z worka. Rezerwy marynaty; odrzucić rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
Marynata
Rozmaryn
3
Aby przygotować smak, pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozkosz
Burak
4
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.