Marynowane melony z miętą i fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Marynowane melony z miętą i fetą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok pomarańczowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miętowo-marynowane krewetki z Tabbouleh, pomidorami i fetą, Sałatka Z Arbuza, Fety I Mięty Z Cebulą Marynowaną W Limonce, oraz Placki z grochu, mięty i fety z sosem jogurtowo-miętowym (bezglutenowe, bez ziarna).
Instrukcje
W dużej misce połącz sok pomarańczowy, sok z limonki i sól.
Pokrój melony na ćwiartki, wyrzuć nasiona, a następnie odetnij i wyrzuć skórkę.
Pokrój owoce na 1-calowe kawałki; dodaj do mieszanki soku pomarańczowego.
Liście mięty pokroić wzdłuż na plastry.
Dodaj do miski i delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Przykryć szczelnie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin.
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszać marynowane melony i posypać serem feta.