Marynowane Manchego

Marynowane Manchego
Marynowane Manchego wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 326 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałązkę rozmarynu, ser manchego, oliwki niçoise i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Oliwki marynowane i Manchego, Manchego Polenta, oraz Ziemniaki Manchego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser pokroić w kliny o grubości 1/4 cala; ułożyć w słoiku 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Dodać oliwki. Układaj tymianek na zewnętrznej krawędzi słoika; umieść rozmaryn w środku słoika. Napełnij słoik oliwą z oliwek; przykryj. Pozostawić do marynowania w lodówce przez tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn