Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, łagodne chili, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowane krewetki i warzywa, Shoty zupy Bloody Mary z krewetkami i marynowanymi warzywami, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marchew ugotować w średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Umieścić marchew w dużej szklanej misce; dodać groszek i chili.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj krewetki i zmiażdżone ząbki czosnku; sauté aż krewetki są po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 8 minut. Odrzuć czosnek. Krewetki skórki; dodać do szklanej miski.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.