Marynowane Krewetki I Ogórki
Marynowane krewetki i ogórek Spears może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis danie główne. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 3,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 29g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz krewetki, Skórka z cytryny, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Krewetki na musie z awokado i lekko marynowanym ogórku z sałatką jabłkową, Ogórek Kiszony, oraz Ogórek Kiszony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wodę, czosnek, liście laurowe, skórkę z cytryny i chiles. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 10 minut. Odsączyć, dodać sól i pozostawić solankę do ostygnięcia.
W małym rondlu połącz sok z cytryny i cukier i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Dodać redukcję do solanki do wytrawiania.
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodaj krewetki i gotować przez zaledwie 1 minutę, a następnie odcedzić.
Ułóż ogórki wokół boku dużej szklanej miski.
Umieść krewetki w środku i przykryj solanką.
Umieść talerz bezpośrednio na krewetkach i ogórkach i obciążaj go konserwami, aby krewetki i ogórki były zanurzone. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Ułóż krewetki i ogórki na półmisku i podawaj.
Przygotuj się: krewetki i ogórki muszą być schłodzone przez noc i podawane następnego dnia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.