Marynowane krewetki i karczochy może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka krewetek, pomidory winogron, ocet balsamiczny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Marynowane krewetki i karczochy, Marynowane krewetki cytrynowe i karczochy, oraz Karczochy Marynowane.
Instrukcje
1
W misce ubić ocet balsamiczny i 4 składniki. Mieszać w krewetki i następny 4 składniki. Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Tuż przed podaniem wymieszaj żądaną ilość bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bazylia
3
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
4
Uwaga: testowaliśmy z dobrymi porami roku czosnek i sałatka ziołowa sos i przepis
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.